Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.76 secunde)
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Mii de craioveni care si-au depus CV-uri la Ford au fost sunati si anuntati ca vor fi chemati la interviu abia din ianuarie 2012. ... La ora la care fabrica auto din Craiova ar fi trebuit sa duduie, iar tirurile pline cu masini "made in Craiova"
INTERVIU I "Steaua ne respecta mai mult acum". Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
- Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Intr-adevar, in aceste zile de canicula fierbinte, marile sarbatori crestinesti sunt departe.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 2 februarie 2011. ... Nici nu se mai pune problema, ca doar suntem in Europa, nu la Cairo, in Africa.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei (Autor: ... - In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu 4 ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului.
Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu: ... Tatal sau, Alecu Papaiani, era grec de origine -Papayannis fiind proprietarul unei curti, undeva in marginimea Pitestiului in care erau apartamente de doua camarute, inchiriate de cosari, geambasi, lustragii etc.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. Este suficient ca cel care se indoieste de aceasta sa deschida site-ul oficial al Agentiei si sa parcurga documentele in acest sens, desecretizate intre timp.
Ziarul Sunday Times a scris la sfarsitul lunii ianuarie ca patru membri ai Camerei Lorzilor, dintre care doi fosti ministri din Partidul Laburist aflat la putere, ar fi acceptatat sa intervina pe langa colegii lor pentru votarea unor amendamente, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 24.
Surse europene declarau saptamana trecuta pentru NewsIn ca raportul va critica regresele din ultimele luni, informatie reluata ieri intr-un articol aparut in Financial Times Deutschland (FDT). Ziarul german facea insa si legatura intre acest raport interimar si posibilitatea inghetarii fondurilor europene la raportul final din vara.
Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba Stirea a fost comentata in Romania, pe Facebook, in termeni favorabili:
Fondul Monetar International (FMI) are dificultati in finantarea activitatii sale, din lipsa de clienti. Directorul general al organismului ce acorda imprumuturi doreste sa diversifice activitatile acestuia, scrie in ultimul numar Financial Times. ... Iar in vremurile acestea, clientela sa de contractanti de imprumuturi se reduce.
Permisele de munca stabilite pentru romanii si bulgarii necalificati ce vor veni in Marea Britanie in 2007 se vor reduce de la 20.000 la 10.000.
google-analytics.com